Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Συνέντευξη Με Τους "Κέρινοι Και Ρει"

Ακόμη μία μπάντα η οποία έγινε γνωστη στον περισσότερο κόσμο μέσα από κάποια συλλογή, και συγκεκριμένα από συλλογή της Atlantis Records. Πολύ δυνατό ξεκίνημα από το συγκρότημα, όπως ανάλογη πιστεύω πως θα είναι και η συνέχειά τους. Ευχαριστώ τα παιδιά του group για τον χρόνο τους..


Σύντομο βιογραφικό

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1999 στον Πειραιά. Έχουν δώσει πολλά live σε μουσικές σκηνές όπως το Rodeo, το Όνομα του Ρόδου, στον "Αέρα" κ.α.. Το 2005 συμμετέχουν στην συλλογή της Atlantis "Pure Rock" με το κομμάτι "Άγγελος", ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο πρώτος τους ομόνυμος δίσκος που περιέχει 12 κομμάτια.


Δισκογραφία : Κέρινοι Και Ρει (2005 Atlantis Records)


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Βασίλης Τσόλιας - Φωνητικά
Γιάννης Κοντός - Μπάσο
Τάσος Καλοβελώνης - Κιθάρα
Μανώλης Κατσουράνης - Κιθάρα
Αλέξης Κανακάρης - τύμπανα


επίσημος δικτυακός τόπος

www.myspace.com/kerinoikairei



SouthernRock.gr : Μόλις κρατήσατε τον πρώτο σας δίσκο και τον ακούσατε, ποια ήταν τα πρώτα σχόλια που κάνατε?

ΚΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΡΕΙ : Κοίτα, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε ήταν ότι το εξώφυλλο του δίσκου είχε τυπωθεί χάλια και ήταν μία μικρή απογοήτευση. Τώρα από μουσικής πλευράς τα πράγματα ήταν μπερδεμένα γιατί την παραγωγή την κάναμε εμείς άρα για τόσους μήνες ακούγαμε τα ίδια κομμάτια άρα δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε την γνώμη μας. Παρόλα αυτά είναι το παιδί μας άρα αυτό μας κάνει ... μανάδες?

SR : Υπάρχουν σχέδια για δεύτερη δισκογραφική δουλειά?

ΚΚΡ : Ναι.

SR : Έχετε συνεργαστεί και μιλήσει με πολλούς ανθρώπους. Γνωρίσατε άτομα που να καταλάβατε πως πράγματι αγαπούν την ελληνική σκηνή?

ΚΚΡ : Ποια ελληνική σκηνή? Αν εννοείς την σκηνή που χαροπαλεύει με όλες αυτές τις δυσκολίες να βγάλει κάτι καλό αλλά κανένας δεν την αφήνει (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων), ναι γνωρίσαμε. Αλλά έχει σημασία?

SR : Ήδη το συγκρότημα μετράει σχεδόν 10 χρόνια ύπαρξης. Μέχρι που σκοπεύετε να φτάσετε?

ΚΚΡ : Όσο πάει μεγάλε, όσο πάει...

SR : Ποια είναι η γνώμη σας για την ελληνική σκηνή?

ΚΚΡ : Απαντήσαμε λίγο παραπάνω.

SR : Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πείτε 3 γεγονότα τα οποία θεωρείτε σημαντικά στην πορεία του συγκροτήματος.

ΚΚΡ : Καταρχήν η ώρα που πιτσιρικάδες γραφτήκαμε ( ο Μάνος, ο Γιάννης και ο Τάσος) στην ίδια σχολή την ίδια χρονιά και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά (με το συμπάθιο) και από κει και πέρα όλα βρήκαν τον δρόμο τους. Δεύτερο γεγονός ήταν η συναυλία του Atlantis στο Garaz. του Πειραιά κοντά στο 2000. Σίγουρα ήταν κάτι που μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε. Τρίτο, η μέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο μας cd

Δεν υπάρχουν σχόλια: